TÁBOROK/WORKSHOPOK

warning: Creating default object from empty value in /home/hostnhu1/public_html/hazareten/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

FELHÍVÁS és PÁLYÁZAT

2016. augusztus 22-28.tól rendezzük meg a diákoknak, amatőr és kezdő filmeseknek, az úgynevezett FILM Műhely Alkotó tábort BUDAPESTEN, különböző helyszíneken.

International Filmworkshop Summer 2012

 

We organized the International Filmworkshop in Budapest 2012 for young independent filmmakers. The topic of the workshop was „Produce short films about V4-cultural relics in Budapest“.

The participants came from the Visegrad 4 countries: 6 Czech, 6 Slovak, 6 Polish, 6 Hungarians and 6 Hungarian experts/teachers (lectures).

International filmworkshop in Budapest - summer 2012

 

We arrange an international workshop for young filmmakers between 18-24 June in 2012. The aim of the workshop is to bring together young filmmakers from Visegrad countries in order to get to know each other language, culture and make films in co-production and work alongside the others.
Last but not least we would also like to produce some short films about cultural relics in Budapest.

 

 

 

International filmworkshop Budapesten - 2012. nyár

 

2012 június 18 és 24 között nemzetközi filmworkshopot szervezünk. A rendezvény célja, hogy a különböző országokból érkezett résztvevők megismerjék egymás kultúráját, nyelvét és közösen készítsenek filmeket. A filmeket idén a Budapesten található közös műemlékekről készítjük.

 

 

INTERNATIONAL FILMWORKSHOP BALATONALMÁDI 2010

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre az INTERNATIONAL FILMWORKSHOP BALATONALMÁDI nevű nemzetközi tábor 2010. június 21. és 27. között.
A tábor lakói idén is szlovák, lengyel, cseh és magyar független filmesekből állnak. Az idei téma: Kisfilmek a nagyvilágból.
A fiatalok a táborban 4-5 fős csapatokat alkotnak, a négy nemzet tagjai vegyes csoportokban dolgoznak-és készítik el a filmjüket a szombati napra.

 

INTERNATIONAL FILMWORKSHOP BUDAPEST 2010. PROGRAM

INTERNATIONAL FILMWORKSHOP  BUDAPEST 2010. 11. 29 - 12. 05.

Lebonyolítási ütemterv  Shedule

Égig érő művészeti kurzus / filmes kurzus Merza Gábor vezetésével

Benedek Gyula és Zanotta Veronika a szovátai összművészeti táborról

Szovátán, a székelyföldi üdülőhelyen úgy kezdődik az augusztus, hogy mintegy ötszáz ember, maskarások, fúvószenekar, huszárok, helyi hagyományőrző együttesek, a parajdi bányászzenekar, a parajdi néptáncegyüttes és sok-sok gyerek vonul végig a Medve-tó partján. A Zanotta-Art Kulturális és Művészeti Egyesület alapítói, vezetői, egy anyaországi színművész házaspár, nevezetesen Benedek Gyula és Zanotta Veronika összművészeti tábora, az Égig érő művészeti kurzus és fesztivál nyílik meg ily szépen és látványosan. Az idén a tábor 2010.augusztus 1-jétől 10-ig tartott.

Szovata1 Szovata2
Szovata3 Szováta4

a fotók az idei táborban készültek.   

Tábori filmek:

http://www.youtube.com/watch?v=j9KZWHkhiyQ

http://www.youtube.com/watch?v=wA4d6lqRsiw

Projektjeink

 A Visegrádi Négyek főtámogatásával létrejövő projektek:

Nyári tábor Balatonalmádi
Intenational Filmworkshop Balatonalmádi
Téli tábor Budapest
Intenational Filmworkshop Budapest

 

Tartalom átvétel